Scurt si la obiect! Guvernul Ciolos era o momeala si o bataie de joc! “Cineva” trebuia sa castige …TIMP!

V-am avertizat ca acest guvern, marioneta/bascalie, NU va trece niciodata?

Bun! Ne-am lamurit! Iar am avut dreptate! Urasc sa am dreptate, caci mereu prevad lucruri sumbre. Acum apare o intrebare : cui serveste mascarada? Desi pare alambicat, totul este foarte simplu! Cine a numit premierul 0, alias Ciolos? Iohannis! Stia Iohannis ca un asemenea “guvern miniminoritar” nu va trece prin Parlament? Normal. Altfel l-am putea banui ca este prost, ori “prost este numai cine nu e precaut”! Si el este mereu precaut sau …dupa cum a gestionat aceasta criza, nu s-ar putea spune!

In fine. Totul parea simplu, dar devine complicat. In timp ce Ciolos s-a jucat de-a guvernul ,au murit oameni in spitale, s-au imbolnavit oameni, poate prea multi, 120.000, dupa cifrele lor, nu am avut medicamente si ei… NU au nicio responsabilitate, dimpotriva, au tupeul sa spuna ca aplica noi restrictii, ca sa rezolve criza, generata tot de ei.

Acum, ca s-a terminat aiureala aceasta, Iohannis face a doua mutare, cheama partidul liberal la discutii, pune un alt premier liberal, Citu conduce din spate si am ajuns la aceeasi situatie, de dinaintea demiterii guvernului. Nu e ciudat? Deci POPORUL a ales un Parlament, Parlamentul a pus un guvern, cand avea majoritate, cand guvernul NU a mai avut majoritate, Parlamentul, care l-a pus, l-a si DEMIS.

Acum el e demis, dar e tot acolo. Si in cel mai scurt timp timp va fi reinvestit si va fi tot acolo! Deci POPORUL a ales DEGEABA, Parlamentul exista DEGEABA, Guvernul, care nu e ales, NU este DEGEABA, el ia decizii si cand e votat, in Parlament si cand e demis si cand e repus si cand exista sau nu exista.

Concluzia : SUNTEM cam PRAF. DEMOCRATIA A MURIT! Problema este ca odata cu ea au murit si prea multi romani. Sa auzim de bine

Visits: 83813 Today: 125

10 thoughts on “Scurt si la obiect! Guvernul Ciolos era o momeala si o bataie de joc! “Cineva” trebuia sa castige …TIMP!

 1. Actuali guwernanți sau foști pt că nici interimar nu mai sînt , se luptă pe viață și pe moarte ,împreună cu preș ședințele lor,pentru a rămîne la butoane,bine înțeles ajutați de toate structurile partașe la genocidul unei națiuni! Ei nu respectă decît stăpîni care î-i țin în brațe….Trădătorii!

 2. Suntem lucizi.
  Suntem credincioși.
  Dumnezeu le îngăduie pe toate, dar ne lasă pe noi sa alegem și sa deosebim Binele care vine de la Dumnezeu și iluzia binelui, propus de Satana.
  Lui Dumnezeu nu-i plac fricoși, temătorii…
  Azi, cel mai important lucru este DISCERNĂMÂNTUL.

 3. Ce e de făcut????
  De ieșit în strada oamenii se codesc se cearta pe fb non stop
  Stau și ma gândesc un om care sa vaccinat este superior unui nevaccinat???
  Chiar asa de nepăsători suntem cu toți unu mai deștept ca altul și pana la urma suntem o adunătură de prosti care tolerează unor analfabeti criminali abuzurile pe care le fac crimele și nici acum nu ne vine mintea la cap
  Pentru nepăsarea și prostie ne meritam soarta
  Doamne Dumnezeule ocrotește Romănia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.