Sanatate si … virtute!

Oameni buni, voi realizați in ce rahat total suntem noi???

Voi stiati ca, in fiecare an, indiferent de guvern, statul roman aloca MILIARDE de EURO pentru sistemul sanitar??? MILIARDE de EURO… nu milioane de lei !!! Și când trebuia sa fim pregătiți impecabil, in ce faza suntem ??? Nu avem stocuri, nu avem dezinfectanți, nu avem măști, nu avem combinezoane, nu avem aparatura corespunzătoare, nu avem …mai nimic!!! Dar interesant este altceva!!! Anume ca, intr-o asemenea situație, cu stare de urgentă, cu un număr de peste o mie de infectați, cu niste decedati chiar, din nefericire, noi nu am avut nici măcar … alocări urgente de fonduri, pierzând astfel o groaza de ocazii sa cumpărăm echipamentele atât de necesare!!!

Abia azi aud ca a crăpat ceasul sa vina niște echipamente, după ce s-au îmbolnăvit desigur sute de medici și asistente !!! In concluzie, bieții medici, care s-au confruntat veșnic cu LIPSA fondurilor, deși repet, cheltuim MILIARDE in sănătate anual, au ajuns in faza, absolut paradoxala, sa se roage de oricine poate sa ajute cu … donații!!! Deci plătim sume incomensurabile, pentru asigurările de sănătate, fir-ați ai drak de escroci, se aloca miliarde de euro anual și acum, in final, tot noi, cei care nu mai avem slujbe, viitor, bani și oportunități sa donam pentru sistemul sanitar! Bravo tata! Super! Între timp, la ministerul sănătății, ministrul face o aroganta cu noi și demisionează, exact când era mai multă nevoie de el!!! Dar aud ca n-ar fi străin de plata la dublu pe niște maști și nici de semnarea a fel de fel de multe alte contracte interesante !!!

Asadar noi sa donam in timp ce alții se “joaca “ cu banii publici!!! Cred ca ați înțeles ideea nu??? Sau nu? Pai e simplu! Nu e nevoie de nicio donație, e nevoie ca banii publici sa fie cheltuiți cu cap!!!

Visits: 2649 Today: 1

3 thoughts on “Sanatate si … virtute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.