ARMATA si BATRANII de Lazarus Antoanela

Sunt consternata!

Nu as fi crezut ca scoaterea armatei pe strazi e masura pe care au luat-o, crezand ca asa vor stopa raspandirea virusului agresiv COVID 19!
Inteleg ca este nevoie de masuri coercitive, stiu ca multi nu sunt disciplinati si ies din casa, de plictiseala, nu ca au o nevoie speciala, dar sa iesi cu armata, inarmata pana-n dinti, cu armele la vedere… Pentru ce? Pentru intimidare? Nu stiu cum au simtit-o altii, dar mie asa mi s-a parut!!!
Asa inteleg autoritatile sa ne apere?
Este o imagine dezolanta, suntem ca-n vreme de razboi! Dar stati linistiti ca nu il puteti impusca, cu AKM-ul, pe covid-19.
Vor sa ne intimideze sau sa sperie batraneii care mai ies din case? Ies si ei pentru ca nu are cine sa le cumpere ceva de mancare! Numai gura e de voi, voi politicienii care stati toata ziua la televizor si mancati …ceva!! Sunt multi batrani care, efectiv, nu au fost intrebati daca au nevoie de ceva! Auzeam o ametita de reportera, de la televiziune, ca i se pare ca sunt prea multi batrani pe strazi. Pai era 12 ziua. Le-ati facut program intre 11-13. Acum ce vreti sa-i sechestrati in casa?
Ce sa facem cu ei? Sa-i omoram prin inanitie??
Si asa au fost tratati ca niste “ciumati”! Sa stam departe de ei, parca ei saracii ar fi de vina ca a venit peste noi covid-19!
Nu ei au contaminat tara, ci cei 2 “specialisti”, unul din MAI si parlamentarul din Constanta, plus inteligentii care, asa de bine au coordonat intrarea in tara a diasporei, incat acum dau din colt in colt si nu stiu cum sa iasa basma curata!
Sigur au iesit sa motiveze, ca vezi doamne, cum politistii au pistoale, asa au si soldatii arme! Da frate, inteleg, dar politistii le au in portarm, nu indreptate catre populatie! Totusi!
De ce nu inchideti granitele tarii? Ca asa ne contaminam, nu daca ies cativa batranei la coltul strazii sa-si ia o sticla de apa, cat or mai avea bani. Ma intreb ce veti face cand sute de mii de oameni NU vor mai avea bani? Sau armata este pe strazi, de pe acum, ca sa intervina cand recalcitrantii, morti de foame, vor iesi pe strazi???
Mai mergeti si voi la cumparaturi si apoi sa dati restrictii!
Cum dracu sa te incadrezi in 2 ore cand sunt cozi imense la magazine ?
Nu sunt de acord cu acest tratament de discriminare a batraneilor si nici cu soldati de pe strazi, inarmati cu munitie de razboi si cu armele la gat!!!Eu am mai vazut asta odata, la revolutie! Si atunci armata era cu noi si impotriva dictaturii! Acum impotriva cui este?
Eu cred in ideea unei justitii divine si cred ca Dumnezeu se va supara si mai mult, pe noi!Acest eveniment se deruleaza acum ca sa ne trezim odata si sa intelegem ca nu totul este despre putere si material, ca dincolo, cand pleci, nu iei nimic cu tine. Voi chiar nu vedeti ca nici armata, nici politia si de fapt nimeni, nu rezolva aceasta problema, ci numai iubirea, creativitatea, inteligenta, rabdarea si stiinta?

Visits: 5942 Today: 1

4 thoughts on “ARMATA si BATRANII de Lazarus Antoanela

  1. Dezolant, batrani sunt istoria noastra, sunt radacinile noastre, sunt pilastri pe care sa construit socoetatea noastra. Trebuie doar respectati!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.